Kolekcie v odtieňoch. Nie len pre nerozhodných.

Koberec na každé použitie

Skladom máme stovky druhov kobercových dlaždíc ktoré postupne pridávame do eshopu.  Za sedem rokov, odkedy sme otvorili sklad s kobercovými dlaždicami, sme sa mnohokrát stretli s reakciou návštevníkov: „Preboha, prečo toho nemáte menej?“.

Áno, niekedy je naozaj problém si vybrať. Aj to nás motivovalo, aby sme vám výber uľahčili. Niektoré priestory si môžu dovoliť pestrosť ktorá sa bežne nevidí. Dobré skúsenosti máme nielen s verejnými priestormi ako sú kaviarne, predajne či knižnice ale aj detstké izby a škôlky. Je príjemné pozorovať dieťa ako skáče z modrej na červenu a vymýšľa si pritom básničku o  zemi a láve.

kobercové štvorce v odtieňoch sivej

koberce v odtieňoch sivej, formát 50x25cm

Farebné koberce i kancelárska klasika

Farebné kolekcie vytvárame s citom. Harmonické dopĺňanie a spájanie farieb a vzorov pretvorí akýkoľvek interiér na miesto, kde budete s radosťou relaxovať, pracovať a stretávať sa s najbližšími.

Farebné koberce - kobercové dlaždice - koberec na mieru - Kolekcia Les

Kolekcia Les

To, ako bude nakoniec vaša kolekcia vyzerať, je postavené buď na systéme „náhodného“ výberu dodania kobercových dlaždíc (dlaždice vyberieme za vás podľa farebných indícií),  ale máte aj možnosť náš sklad osobne navštíviť a vyskladať si svoj unikátny koberec.

Tiež nám môžete napísať podrobnejšie, či si želáte tmavšie alebo svetlejšie tóny, dlaždice so vzorom alebo bez, v jednej výške alebo či chcete výšku rôznu a zvýrazniť tak 3D efekt. Kombinovať vieme ako farby tak aj rozmery.

Ak si okrem koberca u nás objednáte aj pokládku, postaráme sa o to aby dizajn vyhovoval Vašim potrebám a dokonale ladil s už existujúcou architektúrou.

Výhodná cena

Ceny jednotlivých dlaždíc v kolekcii sa pohybujú okolo 3 až 6 Eur za kus, pričom sa často jedná aj o nadštandardné dlaždice s oveľa vyššou cenou, ak by boli kupované na celé balenia.

Kolekcie sú navrhnuté tak, aby ich funkčnosť, výber farieb a jednoduchá pokládka dokázali splniť očakávania malých i veľkých priestorov s vyššou koncentráciou osôb. Všetky dlaždice v kolekciách sú od renomovaných výrobcov Modulyss, HEUGA a INTERFACE.

Je to mimoriadne praktické riešenie, pretože ak budete v buducosti meniť  hoc len jeden štvorec, koberec bude vyzerať veľmi dlho ako nový.

Publikované: 17. 11. 2023

Zdieľať

Prihlásenie

Registrácia

Základné informácie